- En hel eller del av en Grillad Kyckling
- En portion Nudlar (kyckling smak)
- En matsked stek Olja eller en klick stek Fett
- En halv gul Lök - hackad
- En bit färsk Ingefära - skalad och hackad
- Några kvist färsk Koriander - hackad
- Några Cocktail Tomater - hela
- Svart peppar (grov malet)
- Spis kummin (kryddpulver)
- Curry mix (kryddpulver)
- Vildtkrydderi (örtblandning)
Värm stek olja eller stek fett i en kastrull.
Lägg i gul lök och bryn försiktigt till gyllenbrun.
Kontrollera värmen så att inga ingredienser fastnar på kastrullbotten.
Tillsätt hackad ingefära och cocktail tomater. Rör om.
Plocka av en portion (ca 125 g) benfri kött från en grillad kyckling och stoppa ner det i kastrullen. Rör om
Lägg portionen nudlar och medföljande kryddblandning i köttgrytan.
Häll på 3 dl kokande vatten.
Smaksätt med salt, kryddor och koriander.
Låt ChickenCurryAge stå, dra och mogna i några minuter. Rör om.
Servera.
Servera.
No comments:
Post a Comment